Vill du veta mer?

Utgår från Karlstad, Värmland men åker gärna för att göra jobb i hela Sverige och även utomlands. Om ni skulle vara ovana framför kameran så ingen panik! Det viktigaste är att få dig/er avslappnade, och jag kommer berättar vad ni ska göra. Stå/gå/sitta, nästan som en hund kommer jag ge er kommandon. Inte riktigt men det minsta ni ska känna er är att ni är nervösa.

Jag kommer få in det spontan utan att ni märker det också. Det brukar alltid bli skratt och avslappnat tillslut. Jag är pratglad så många brukar bli chockade över hur lätt och enkelt en fotografering kan vara. Plats för fotografering väljer vi ut tillsammans, oftast sker detta utomhus. Men om ni skulle vilja fotas hemma hos er så är det viktigt att ni har ett bra ljusinsläpp från stora fönster. Det är också bra om ni har så lite saker som möjligt i bakgrunden, mittemot fönstret.

De valda filerna som blir bearbetade ingår beskärning, borttagning av eventuellt utrusning som kommit med på bild. Om detta skulle hända. Lättare ljus & färg korrigering. Har ni önskemål om att jag tar bort tex. finnar i ansiktet eller fläckar med mera. Tillkommer kostnader, då det skönhetsretusch.

Bokning

För bokning av fotografering
ring
+46(0)73-0856884
eller maila
fotograf@jeanettedahlstrom.se
så får ni får svar oftast inom 1-2 arbetsdagar.

Vädret

Vädret är väldigt viktigt eftersom jag nästan alltid fotar utomhus och behöver bra ljus och väder för att få fina bilder på er. Om det skulle bli regn eller väldigt mulet väder behåller jag rätten att vid kort varsel flytta den inbokade fotograferingen. Gäller ej bröllop.

Klädval

Neutrala och ljusa färger på kläderna blir allra bästa på bild, tex. Grått, beiget, brunt och vitt. Så klart får ni välja vilka kläder och vilka färger ni vill men det underlättar att ni har ljusa färger på kläderna. Då det blir ett mer jämntljus i bilderna.

Välja & Leveranstid

Inom 5-7 arbetsdagar får ni ett urval från fotograferingen via ett webbgalleri, där ni får välja ut era bilder. Efter ni har valt ut era bilder och jag har bekräftat ert mail från webbgalleriet. Då kommer jag redigera bilderna och skicka iväg dem efter ungefär 1 – 3 veckor. Faktura skickas med leveransen med bilderna (Detta gäller ej bröllop)

Presentkort

Gör någon extra glad och ge bort ett presentkort på en fotografering. Du kan välja något av paketen eller ett valfritt belopp. Vi kan också tillsammans skräddarsy ett ”presentkortspaket” som passar för just det tillfället. Detta passar perfekt för studenten, födelsedag,förlovning, kärlek, barn och många fler tillfällen.


För att beställa ett presentkort mailar du mig på fotograf@jeanettedahlstrom.se
Uppge vilket paket eller belopp du vill ge bort, mottagarens namn och dina adressuppgifter. Om det är någon annan adress presentkortet ska skickas till än din egen, så ange den.

Presentkortet är giltigt i ett år.

Bilder På Nätet- VIKTIGT att läsa!

Vid publicering av bilderna måste ”Fotograf: Jeanette Dahlström” anges och bilderna får inte
ändras eller redigeras. Om inget annat avtalas vid våran fotografering, godkänner kunden att fotografen får använda bilderna i sin normala marknadsföring. Utanför det kontaktar jag er för godkännande.

Reseersättning

Reseersättning tillkommer 35 Sek/mil. 2 mil ingår i alla paket.